Logistics B.V.

Calamiteitenservice: +31(0)599-648320

JPB is gespecialiseerd in het opslaan,handelen en afvullen van MDI producten (isocyanaten). Zo beschikken wij in Farmsum over verschillende opslagtanks welke geïsoleerd zijn en elektrisch verwarmd worden om het product op de gewenste temperatuur te houden. Daarnaast wordt er een stikstofdeken boven het product geplaatst om de kwaliteit van het product te waarborgen.

Deze opslagtanks zijn rechtstreeks aangesloten op onze afvulinstallaties voor zowel IBC’s als drums. De drums en IBC’s kunnen indien gewenst in de winter worden opgeslagen in een geïsoleerde loods welke op een temperatuur van 20 graden kan worden gehouden.

Inkomende logistiek

De locatie Farmsum ligt op circa vijf kilometer van de haven van Delfzijl en is verbonden met een uitstekend wegennet. MDI kan indien gewenst worden aangevoerd via de haven van Delfzijl waarna JPB zorg draagt voor de logistiek.

Operationele handelingen

De MDI kan zowel vanuit de tanks als direct vanuit de ISO containers worden afgevuld. Het afgevulde product kan direct worden verzonden naar uw klant of worden opgeslagen in onze PGS 15 warehouse.

Uitgaande logistiek

Ook de uitgaande logistiek kan geheel voor ons worden verzorgd. Ook nu staan de uitstekende verbindingen met de binnenwateren van de zee en wegennet tot onze beschikking. Om ervoor te zorgen dat de logistiek naar uw klanten efficiënt en vlot verloopt, maken we gebruik van geavanceerde geautomatiseerde systemen. Menselijke fouten worden hierdoor zo veel mogelijk geëlimineerd.

Service

Flexibiliteit is ons motto. Onze planners en uitvoerders zijn te allen tijde beschikbaar en zetten zich elke dag in om aan al uw wensen en eisen te voldoen. Voelt u zich alstublieft vrij om te vragen naar wat wij voor u kunnen betekenen.

Neem contact op met Richard

Richard Klein
0597 - 431 536
06 - 4193 7180

Neem contact op met Benjamin

Benjamin Havik
0596 - 575 575
06 - 2669 2232