Industrial Services B.V.

Calamiteitenservice: +31(0)599-648320

JPB beschikt in Emmen over een hal waar geavanceerde reinigingsmachines zijn geplaatst. Hier worden hoogwaardige (machine) onderdelen gereinigd, waarbij gebruik wordt gemaakt van meerdere reinigingstechnieken.

Pyrolyse-oven

In de oven (24m³) vindt de reiniging plaats door middel van verdamping. De oven wordt verwarmd, tot een gekozen temperatuur van maximaal 450 graden, waardoor bijna alle stoffen op organische basis omgezet worden in gas. In de naverbrander wordt zuurstof toegevoegd, waardoor deze gassen verbranden. Dit leidt tot een reinigingsproces met vrijwel geen afval en hele goede reinigingsresultaten. Desgewenst worden de onderdelen nog na behandeld zodat ze eruit zien als nieuw. De oven is 600cm x 200cm x 200cm groot.

Deze relatief onbekende reinigingsmethode is heel efficiënt en effectief en kan tot grote kostenbesparing leiden.

Onderdelen reinigen

Geluidsgolven worden met een hoge frequentie door het reinigingsbad gestuurd. De geluidsgolven zorgen tezamen met temperatuur en de juiste reinigingsmiddelen voor een zeer intensieve reiniging.

Industriële wasmachines

In grote industriële wasmachines worden uw onderdelen met behulp van water en een reinigingsmiddel gereinigd of nagespoeld.

Transport

Onderdelen kunnen door ons gehaald en gebracht worden.

Afval

De locatie beschikt over een eigen waterzuiveringssysteem.

Demontage / Montage

De technische dienst kan uw onderdelen (verder) demonteren en eventueel monteren.

 

Neem contact op met Yirsan voor meer informatie over deze unieke methode.

Neem contact op met Patrick

Patrick Trakzel
0599 – 648 320
06 – 1457 6541